2018. április 24. kedd - György
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 bel
        
2017-06-08 11:31:50   (17585)
  Szia,

Alapvetoen egyetertek az osszefoglaloddal, pici pontositassal:

En azt hallottam, hogy volt egy MSZLSZ kozgyules, ahol jelen volt a "gorog fovezer", levaltottak a korabbi elnokot (V.K.), megvalasztottak az uj elnokot (H.E.) es regioigazgatot (K.F.), es ezt a dontest elfogadta a nemzetkozi IPSC is.

De valaki _ellopta_ a jelenleti ivet, ezert a magyar birosag nem fogadta el ezt a kozgyulest, ujra ossze kellett hivni, es akkor mar mast valasztottak meg elnoknek es regioigazgatonak.

Na erre mondta azt az IPSC, hogy miutan a vezetoje reszt vett a szavazason es a sajat szemevel latta, hogy kit valasztottak meg, ezert tovabbra is azt tartjak ervenyesnek, es az o szemukben az a regioigazgato, akit megvalasztottak, ha o mas szovetseg (MDLSZ) szineibe kerul, akkor az lesz az IPSC kepviseloje Magyarorszagon. Ez 1999-ben volt, kicsivel az elott, hogy csatlakoztam az MDLSZ-hez, 71. tagkent.

Azt viszont a leghatarozottabban visszautasitom, hogy barmikor, barmi koze lett volna az IDPA-hoz az altalad emlitett szemelynek.

Sokkal kesobb H.E-t levaltotta a kozgyules, H.M. lett az uj elnok az MDLSZ-ben.

2005-ben H.E. a hatosagok altal el nem ismert MNLSZ-en belul megszervezte az elso IDPA biroi tanfolyamot, megindultak az elso versenyek, kivaltasra kerultek az elso nemzetkozi versenyengedelyek.
2006-ban (tehat 7 evvel az MDLSZ alapitasa utan!) G.Cs. javasolta az MSSz-nek, hogy az altala letrehozott Rapid Shooting, es mellette a Steel Challenge es az IDPA kozosen alkosson egy szakagat, ezt elfogadtak.
Mar az indulasatol kezdve en tartottam/tartom a biroi tanfolyamokat ebben a szakagban.

Bel Név: 
       Jelszó: