2018. április 19. csütörtök - Emma
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / IPSC , IDPA - szituációs lövészsportok
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 szamoca9
        
2017-06-08 10:42:48   (17581)
  Az MDLSZ a 3. szövetség.

Kis történelem:
Volt az MSSZ mint olimpiai szakágakat összefogó országos szövetség, és ez a mai napig van. A dinamikus szakágaknak megalakult az MSZLSZ (Magyar Szituációs Lövész Szövetség) Ez Országos szakszövetség volt. Az MSZLSZ-ben pontosan az volt amit ma érzel az MDLSZ-ben. Kialakult a belharc és jött Mag Mihály aki elnök akart lenni. Lett is csak megválasztásakor páran felálltak és bejelentették, hogy kilépnek és viszik magukkal az IPSC-t amire (és csak az IPSC-re) megalakították az MDLSZ-t. Ehhez természetesen a Görög IPSC fővezér áldását adta. Így az MSZLSZ magára maradt IPSC nélkül és elkezdte az MDLSZ a működését.

Az MSSZ végig azon a nemzetközi állásponton maradt, hogy a dinamikus szakágak nem kellenek az olimpiai szakágak közé, de Mag MIhály valahogy elintézte, hogy a 3 fegyver önálló szakágként bekeveredett az MSSZ-be (természetesen szakágvezetőként) és ezen a hullámon került be az IDPA is.
Az IDPA mára a nemzetközi nyomásra kikerült az MSSZ-ből, de a 3 fegyver annyira Magyar szakág, hogy senki nem figyel rá így az maradt.

Az IPSC nem hiszem, hogy valaha is be tud keveredni egy olimpiai számokat összefogó szövetségbe, ismerve a NOB hozzáállását az IPSC-hez.


 Név: 
       Jelszó: