2018. március 22. csütörtök - Beáta, Izolda
Gázpisztoly


NetHírlap / Fórum / Fegyverek / Softair
Privát üzenetek

Regisztráció
Adatmódosítás
Elfelejtett jelszó
Mail a moderátornak
Súgó
Fórumszabályzat
Kijelentkezés

Keresés

Keresett kifejezés:

Kereső:Kategóriák

Autó-motor
Család
Dühöngő
Forma 1
GSM, távközlés
Hardver
Internet
Játékok
Kultúra
NetHírlap kávéház
Politika
Sport
Szex
Szoftver
Tudomány
Vallás
Zene

Üzenet, jelenlegi formájában:


 Golbat
        
2016-06-16 09:26:56   (10835)
 

Az eddigi NBB palettáját bővítette az SRC/STTI/Y&P :), a Beretta, 1911 és USP formájú, tejfölöspohár anyagú meggymagszórók után P226-ra hajazó modellel is megörvendeztettek minket.

Kívülről nézve a forma és a méretek megfelelőek, a 20 deka alatti !!! tömegből viszont egyből rájöhetünk hogy fém csak a csőben és az elsütőszerkezetben van a kakason kívül.
A műanyag tok papírvékony, nem viselné jól a betonra esést, és a pillanatragasztó is oldja.
Kanyarban nincs a KWC rugós P226-osához képest (ami másfélszer drágább is), de 26 euro körüli árnál persze ne panaszkodjunk, ennyi fér bele a tajvani gyártásnál...

A tárak "természetesen" nem csereszabatosak a Berettával :(, bár méretben azonosak, ám a tárkioldó bevágása máshol van, és az adagolónyílás is mélyebben ül. Ügyes, lehet külön tárat venni mindhez. :/

Amin nagyon meglepődtem, hogy a DA sütése (revolverezés) még a Berettánál is könnyebb, de ahhoz hasonlóan hosszú úton jár - viszont nem keményedik fel, csak elsül egyszer.
Durva hiba viszont, hogy SA-ban szinte el se tudtam elsőre sütni. :O Ennek két oka volt: egyrészt semmi kenőanyag nem volt az elsütőszerkezetben, a cinköntvény elemek pedig nem arról híresek, hogy lágyan kapcsolódnak egymásba.
Ami durvább, hogy a kakas fent akad a hódfarok alsó nyílásában :O, tűreszelővel kellett levenni jó fél mm-t, mert úgy feszült az egész, hogy attól tartottam eltörik a műanyag elsütőbillenytű ha még egyszer SA-ban lövök vele... FAIL.

Lőtávja, pontossága a megszokott, 30 m-re elvisz. Tartaléknak/kezdő másodfegyvernek, esetleg CQB-re is alkalmas, de a duplázásban még egy lipósított AEP USP is megveri.
Ellenben olcsó, és P226 formájú pisztolyt nem találunk másikat 100 euro alatt. (KWC P2022 NBB sincs már olcsón jó ideje, és az nem is MASZ-os alapban.)

SAS-brit cucchoz olcsón kapunk vele egy ótentikus :D kézifegyvert, de érzésem szerint még mindig jobban jár a kezdő játékos a "heavyweight" Beretta klónjukkal (a felső 2 :) ).
 Név: 
       Jelszó: